Företagsanpassad utbildning och kurser

Conoa erbjuder företagsanpassad utbildning inom Kubernets, cloud native och container-teknik, och skräddarsydda kurser inom andra lösningar och produkter.

Företagsanpassad utbildning

Förutom schemalagda, öppna utbildningar erbjuder vi dessutom företagsanpassade och skräddarsydda kurser. Det kan handla om interna tillfällen av våra standardkurser inom Kubernetes, cloud native och  container , eller kurser och som är anpassade och skräddarsydda för era specifika behov.

Vi erbjuder utbildning runt om i hela norden, och levererar kursen på det sätt som passar er:

  • På plats i era lokaler
  • I våra egna lokaler i Stockholm
  • Lärarledd online-kurs, via Zoom eller andra verktyg

Varför företagsanpassad utbildning?

Om flera medarbetare behöver samma utbildning blir det nästan alltid bättre ekononomi att välja företagsanpassad utbildning. Dels på grund av att det blir billigare per deltagare, och dels för att utbildningen kan anpassas eller skräddarsys efter era specifika behov.

Vi kan skräddarsy alla utbildningar som finns i vårt utbud efter kundens behov och önskemål. Allt för att passa er utbildningsbudget och era förkunskaper, samt för att hitta datum, tid och plats som passar er.

kurser inom kubernetes och cloud native

Vi kan erbjuda hela vårt kursutbud som företagsanpassad utbildning. Vi paketerar ofta flera utbildningar för en kombinerad utbildningsinsats för hela it-organisationen. Det skulle exempelvis kunna vara en kombination av våra tre mest populära kurser enligt följande upplägg:

 

Intresserad av företagsanpassad utbildning eller workshops?

Robert Olsson

Head of R&D, Vizrt Sweden

För Virzt är det alltid viktigt att hålla oss á jour med nya tekniker och lösningar. Den företagsinterna kursen Docker Developers blev en riktig succé! Kursen hos Conoa erbjöd ett väl genomarbetat kursmaterial, utmanande övningsuppgifter och riktigt bra lärare!

Conoas Kurser

K8s

Kubernetes-kurser

Kubernetes-kurserna som Conoa erbjuder är leverantörsoberoende och auktoriserade av The Linux Foundation. CNCF har även utsett Conoa till Sveriges första Kubernetes Training Partner (KTP).

Docker

Docker kurser

Cloud Native- och Docker-kurserna som Conoa erbjuder är framtagna av Mirantis som äger och utvecklar Docker Enterprise-plattformen.