Företagsanpassad utbildning – interna kurser för företag

Företagsanpassad utbildning och workshops

Förutom schemalagda, öppna utbildningar erbjuder vi dessutom företagsanpassade kurser och workshops för större grupper. Det kan handla om interna tillfällen av våra standardkurser inom Kubernetes och Docker, eller kurser och som är anpassade och skräddarsydda för era specifika behov.

Företagsanpassade kurser i klassrummet eller online

Vi erbjuder utbildning runt om i hela norden och levererar kursen på den plats som passar er:
  • Plats i era lokaler
  • I våra egna lokaler
  • Lärarledd online-kurs, via Zoom eller andra verktyg

Kostnad för företagsanpassad utbildning

Om flera medarbetare behöver samma utbildning blir det nästan alltid mer ekonomiskt att välja företagsanpassad utbildning. Dels på grund av att det blir billigare per deltagare, och dels för att utbildningen kan anpassas eller skräddarsys efter era specifika behov.
Vi kan skräddarsy alla utbildningar som finns i vårt utbud efter kundens behov och önskemål. Allt för att passa er utbildningsbudget och era förkunskaper, samt för att hitta datum, tid och plats som passar er.

Kontaktformulär företagsanpassad utbildning

Företagsanpassad utbildning

Förutom schemalagda, öppna utbildningar erbjuder vi dessutom företagsanpassade kurser för större grupper. Det kan handla om interna tillfällen av våra standardkurser inom Docker och Kubernetes, eller kurser som är anpassade och skräddarsydda för era specifika behov. Vi arrangerar företagsanpassade utbildningar på plats hos kund i hela norden, eller i våra egna lokaler.

Behöver flera personer samma utbildning blir det dessutom nästan alltid mer ekonomiskt att skräddarsy utbildningen. Dels på grund av att det blir billigare per deltagare och dels för att den då innehåller mer exakt vad ni behöver.

Vi kan företagsanpassa alla utbildningar som finns i vårt utbud efter era egna önskemål. Allt för att passa er utbildningsbudget och era förkunskaper, samt för att hitta datum, tid och plats som passar er.

Kontaktformulär företagsanpassad utbildning och workshops

Letar du efter Docker-utbildning?
Letar du efter Kubernetes-utbildning?
Letar du efter Docker-utbildning?

Letar du efter Kubernetes-utbildning?

Intresserad av konsulttjänster eller lösningar / produkter för hybrid infrastruktur?

Conoa erbjuder högklassiga konsulttjänster, utbildning och framtidssäkra lösningar. Vi hjälper företag att bygga en modern, hybrid infrastruktur med fullt fokus på open source, microservices, container och automatisering. Hur kan vi hjälpa er?
Kontakta oss
Svenska