Företagsanpassad utbildning och kurser

Conoa erbjuder företagsanpassad utbildning inom Kubernets, cloud native och container-teknik, och skräddarsydda kurser inom andra lösningar och produkter.

Företagsanpassad utbildning

Förutom schemalagda, öppna utbildningar erbjuder vi dessutom företagsanpassade och skräddarsydda kurser. Det kan handla om interna tillfällen av våra standardkurser inom Kubernetes, cloud native och  container , eller kurser och som är anpassade och skräddarsydda för era specifika behov.

Vi erbjuder utbildning runt om i hela norden, och levererar kursen på det sätt som passar er:

  • På plats i era lokaler
  • I våra egna lokaler i Stockholm
  • Lärarledd online-kurs, via Zoom eller andra verktyg

Hur kan vi hjälpa dig?

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Conoa & Proact Privacy Policy.

Varför företagsanpassad utbildning?

Om flera medarbetare behöver samma utbildning blir det nästan alltid bättre ekononomi att välja företagsanpassad utbildning. Dels på grund av att det blir billigare per deltagare, och dels för att utbildningen kan anpassas eller skräddarsys efter era specifika behov.

Vi kan skräddarsy alla utbildningar som finns i vårt utbud efter kundens behov och önskemål. Allt för att passa er utbildningsbudget och era förkunskaper, samt för att hitta datum, tid och plats som passar er.

Kurser inom Kubernetes och cloud native

Vi kan erbjuda hela vårt kursutbud som företagsanpassad utbildning. Vi paketerar ofta flera utbildningar för en kombinerad utbildningsinsats för hela IT-organisationen. Det skulle exempelvis kunna vara en kombination av våra tre mest populära kurser enligt följande upplägg:

Conoas Kurser

K8s

Kubernetes-kurser

Kubernetes-kurserna som Conoa erbjuder är leverantörsoberoende och auktoriserade av The Linux Foundation. CNCF har även utsett Conoa till Sveriges första Kubernetes Training Partner (KTP).

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »