Företagsanpassad utbildning och workshops

Letar ni efter samma utbildning flera medarbetare eller en skräddarsydd workshop?

Företagsanpassad utbildning och workshops

Förutom schemalagda, öppna utbildningar erbjuder vi dessutom företagsanpassade kurser och workshops för större grupper. Det kan handla om interna tillfällen av våra standardkurser inom Kubernetes och Docker, eller kurser och som är anpassade och skräddarsydda för era specifika behov.

Vi erbjuder utbildning och workshops runt om i hela norden, och levererar kursen på den plats som passar er:

  • På plats i era lokaler
  • I våra egna lokaler i Stockholm
  • Lärarledd online-kurs, via Zoom eller andra verktyg

Varför företagsanpassad utbildning?

Om flera medarbetare behöver samma utbildning blir det nästan alltid mer ekonomiskt att välja företagsanpassad utbildning. Dels på grund av att det blir billigare per deltagare, och dels för att utbildningen kan anpassas eller skräddarsys efter era specifika behov.

Vi kan skräddarsy alla utbildningar som finns i vårt utbud efter kundens behov och önskemål. Allt för att passa er utbildningsbudget och era förkunskaper, samt för att hitta datum, tid och plats som passar er.

Exempel på Workshops och föreläsningar

  • Anisble automation workshop
  • Introduktionsföreläsning om container och Kubernetes
  • Container Discovery workshop
  • Service Mess eller Service Mesh
  • Hands-on containerization workshop

Kontaktformulär företagsanpassad utbildning och workshops

Robert Olsson

Head of R&D, Vizrt Sweden

För Virzt är det alltid viktigt att hålla oss á jour med nya tekniker och lösningar. Den företagsinterna kursen Docker Developers blev en riktig succé! Kursen hos Conoa erbjöd ett väl genomarbetat kursmaterial, utmanande övningsuppgifter och riktigt bra lärare!

Conoas Kurser

K8s

Kubernetes-kurser

Kubernetes-kurserna som Conoa erbjuder är leverantörsoberoende och auktoriserade av The Linux Foundation. CNCF har även utsett Conoa till Sveriges första Kubernetes Training Partner (KTP).

Docker

Docker kurser

Cloud Native- och Docker-kurserna som Conoa erbjuder är framtagna av Mirantis som äger och utvecklar Docker Enterprise-plattformen.