Utbildning

Kompetensutveckling är helt avgörande när man går in i stora teknikskiften. Vi är specialister inom Kubernetes och Container och erbjuder utbildning för både utvecklare, arkitekter och administratörer. Vi erbjuder både öppna kurstillfällen företagsanpassad utbildning.

Kubernetes. Container. Cloud native.

Utbildning, kurser och workshops

Conoas utbildningsverksamhet bygger på vår breda kunskap om it-infrastruktur och spetskompetens inom cloud native, Kubernetes och container-teknik. Våra utbildare har lång erfarenhet av att föreläsa och leverera utbildning, och vi håller återkommande mycket uppskattade kurser.

Conoa var först i Sverige att utses till Kubernetes Training Partners (KTP) och Kubernetes-kurserna vi erbjuder är auktoriserade av Cloud Native Computing Foundation och Linux Foundation. 

Våra schemalagda kurstillfällen hålls online. Samtliga kurser kan även erbjudas som företagsanpassad utbildning på en tid och plats som passar kunden. 

Vi kan även skräddarsy utbildning inom specifika plattformar och verktyg såsom Mirantis container-plattform, Rancher, OpenShift och Ansible.

Kommande kurstillfällen

Hur kan vi hjälpa dig?

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Conoa & Proact Privacy Policy.

Kubernetes KTP logo i färg

Kubernetes-kurser

Conoas är utvald som Kubernetes Training Provider (KTP) och våra Kubernetes-kurser är utvecklade och auktoriserade av Cloud Native Computing Foundation och The Linux Foundation. Kurserna förbereder på bästa sätt för den officiella Kubernetes-certifieringarna CKA och CKAD.

Workshops

Utöver formella utbildningar levererar vi även föreläsningar och workshops. Det kan vara allt från en introduktion till Container och Kubernetes för ledningsgruppen, till  teknikfokuserade workshops med hands-on övningar.

Företagsanpassad utbildning

Förutom schemalagda, öppna utbildningar erbjuder vi dessutom företagsanpassade kurser för större grupper. Det kan handla om interna tillfällen av våra standardkurser inom Docker och Kubernetes, eller kurser som är anpassade och skräddarsydda för era specifika behov. Vi arrangerar företagsanpassade utbildningar på plats hos kund i hela norden, eller i våra egna lokaler.

"För Virzt är det alltid viktigt att hålla oss á jour med nya tekniker och lösningar. Den företagsinterna kursen Docker Developers blev en riktig succé! Kursen hos Conoa erbjöd ett väl genomarbetat kursmaterial, utmanande övningsuppgifter och riktigt bra lärare!”

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »