Linux-konsult

På Conoa har vi samlat Sveriges främsta Linux-konsulter. Här hittar du specialister inom design och implementation av IT-infrastruktur baserad på Linux och open source-teknologier
Linux-konsult Conoa illustration

Linux-konsult från Conoa

Conoa grundades som ett svar på det växande intresset för Linux och det ökande behovet av specialiserade Linux-konsulter. Våra konsulter har en stark bakgrund inom arkitektur, design, utveckling och drift av Linux-miljöer. Även om vår kompetens idag sträcker sig bortom Linux och open source, så förblir dessa områden viktiga delar av vår verksamhet.

Vi har en djupgående expertis inom systemadministration av Linux-system och arbetar med alla distributioner, oavsett om det är Red Hat, CentOS, Debian, Ubuntu, SUSE eller någon annan.

Våra Linux-konsulter kan inta olika roller, såsom lösningsarkitekt, senior DevOps, senior infrastrukturengineer och systemadministratör. Genom att använda moderna verktyg och lösningar fokuserar vi på att bygga effektiva, skalbara och automatiserade IT-miljöer. Vi finns vid er sida genom hela processen, från arkitektur och design till implementering, kompetensutveckling, dokumentation och överlämning.

Linux arkitektur och design

Våra lösningsarkitekter har bred och djup it-kompetens vilket är viktigt för att bygga en hybrid infrastruktur som fungerar både on-prem och i privata och publika moln.

Vi bygger infrastruktur och plattformar med standardverktyg, som fungerar oavsett underliggande infrastruktur.

Senior Linux-konsult

En konsult från Conoa arbetar med så mycket mer än drift av Linux-servrar. Våra Linux-konsulter är experter på att se till helheten och att infrastrukturen stämmer överens med utvecklarnas och affärsverksamhetens behov.

Vi kan Linux, oavsett distribution!

Red Hat Enterprise Linux

Conoa är ett av få företag i Sverige som är Red Hat Premier Partner, och merparten av våra konsulter har specialistkompetens inom Red Hat Enterprise Linux (RHEL).

Vi arbetar med merparten av Red Hats produkter inom platforms, cloud, container, storage, automatisering och management.

Hur kan vi hjälpa dig?

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Conoa & Proact Privacy Policy.

Urval av kunder

Linux-konsult Conoa illustration

Varför Enterprise Linux?

Linux är ett operativsystem som bygger på open source och utvecklas av ett samarbete mellan tusentals utvecklare. Det finns olika varianter av Linux, kallade distributioner, varav community-distributioner vanligtvis är gratis att använda.

För många företag fungerar community-versioner av Linux bra, men det finns flera fördelar med att använda enterprise-distributioner.

Enterprise-distributioner är utformade för att möta specifika behov och utmaningar för företag. De erbjuder normalt långvarig versionssupport, vilket är viktigt för kritiska applikationer och system med många applikationsberoenden.

Med Enterprise Linux får du regelbundna patchar, uppdateringar, uppgraderingar och viktigast av allt, teknisk support med tydliga service level agreements (SLA). Community-distributioner förlitar sig på stöd från volontärer inom communityn och har mer oregelbundna släpp av nya versioner. Genom att ha ett supportavtal kan du vara säker på att ha tillgång till relevant support och undvika att dela olämplig information öppet i communityn.

Vi på Conoa har en stark kompetens inom Red Hat Enterprise Linux och SUSE Linux Enterprise Server som är ledande enterprise-distributionerna av Linux.

Våra Linux-konsulter är väl rustade för att hjälpa dig med alla dina behov inom Enterprise Linux.

Kontaktformulär

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Conoa & Proact Privacy Policy.

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »