Rapporter, kundcase och videos

Nedladdningsbart material och kundcase Conoa illustration
Kundcase. Whitepapers. Artiklar. Videos.

Nedladdningsbart material

Här hittar du kampanjsidor, nedladdningsbart material, whitepapers och kundcase.

Videos

Nedan hittar du inspelningar från vår teknikfokuserade meetup Snacka Kubernetes med Conoa.

Container Scanners

Container Scanners stod på agendan för Snacka Kubernetes med Conoa 17 november 2023. Linus Östberg visar hur verktygen fungerar och några begränsningar som finns.

Se video »

MicroK8s

MicroK8s stod på agendan för Snacka Kubernetes med Conoa 10 november 2023. Ola Gustafsson guidar oss genom vad MicroK8s är.

Se video »

Containerlab

Containerlab stod på agendan för Snacka Kubernetes med Conoa 27 oktober 2023. Tony Norlin använder Containerlab för att skapa ett Kubernetes-kluster med Cilium som kommunicerar via BGP.

Se video »

Säkerhetsrisker

Säkerhetsrisker stod på agendan för Snacka Kubernetes med Conoa 6 oktober 2023. Kenneth Albinsson bjuder på en introduktion som utgår från OWASP Kubernetes Top Ten.

Se video »

VMware Tanzu

VMware Tanzu stod på agendan för Snacka Kubernetes med Conoa 29 september 2023. Andreas Davour bjuder på en pedagogisk introduktion.

Se video »

Kundcase

AFA Försäkring

När AFA Försäkring moderniserar sin IT från grunden kan utvecklingsarbetet snabbas upp dramatiskt. Genom att flytta verksamhetssystemen till en containerbaserad plattform blir det möjligt att nå målet. 

Inovia

För att bygga banbrytande AI krävs många pusselbitar där personal och kunnande är helt avgörande för att kunna vara ledande. Till det finns ett oerhört stort krav på träningsdata, i både mängd och kvalitet. Den sista pusselbiten handlar om att optimera träningstid, vilket kräver en infrastruktur som klarar mycket träning på så kort tid som möjligt. I det här kundcaset får du veta mer om Inovia som behövde hitta en lösning som kunde slutföra träning på mycket kortare tid, för att snabbare uppnå den kvalitetsnivå man satt som mål. 

Rapporter, whitepapers och infografik

Modern lagring för modern infrastruktur

Så kan organisationer som använder container-baserad infrastruktur övervinna utmaningar med volume provisioning för att öka hastigheten, agilitet och affärsvärde.

IT-modernisering genom containerisering

Rapporter och infografik om fördelarna med containerisering och migrering och hur du undviker vanliga problem under din resa mot IT-modernisering.

Automatisering av IT-infrastruktur

Läs mer om hur ni får en effektivare IT-leverans med rätt verktyg och stöd. Här hittar en lathund för Ansible där vi bland annat ger grundläggande tips kring felsökning, uppsättning av miljö, playbooks och adhoc-kommandon. Du kan även ladda ner vår installationsguide till Ansible Tower.

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »