IT-modernisering genom containerisering

IT-modernisering

Möjliggör långsiktig framgång och innovation genom IT-modernisering och utbildning med Conoa

Allt fler organisationer investerar idag i den infrastruktur och kompetens som krävs för att göra nödvändiga IT-moderniseringar, och Conoa har en unik kapacitet att tillhandahålla båda delarna till företag i Norden.  Conoa erbjuder rådgivning i kombination med praktisk expertis och kan snabbt lyfta organisationer från en mycket låg kunskapsnivå till en nivå där man är redo att arbeta i en produktionsmiljö.

Ta reda på mer om IT-modernisering och vårt unika erbjudande genom att klicka på länkarna här nedan.

Rapport

Innovation via modernisering av IT-infrastruktur

De nödvändiga stegen mot en IT-modernisering som hjälper ditt företag att behålla konkurrensfördelar och uppnå en flexiblare verksamhet.

Infografik

4 steg för en framgångsrik IT-modernisering

Lär dig om fördelarna med containerisering och migrering och hur du undviker vanliga problem under din resa mot IT-modernisering.

Kostnadsfri introduktion

IT-modernisering för att uppfylla affärsmålen – kostnadsfri introduktion till kubernetes

Ta reda på vad en cloud native Kubernetes-miljö och moderniserade applikationer kan göra för ditt företag genom en kostnadsfri introduktion till Kubernetes för dig och ditt team.

F5 AND NGINX PARTNER

Conoa erbjuder vägledning om hur och när kompletterande tekniker bör användas. Det kan till exempel handla om välbekanta lösningar som NGINX. Eftersom Conoa är F5- och NGINX-partner kan vi hjälpa våra kunder hitta det bästa sättet att använda verktyg för lastbalansering, content cache och säkerhet. På så vis ser vi till att applikationer, API:er och tjänster är stabila och fungerar som de ska i den nya containerbaserade cloud-native-miljön.

Ta reda på mer om vårt samarbete med F5 och NGINX