Pod Security Standards

Pod Security Standards

Den 19 april var det dags för ett nytt avsnitt av Snacka Kubernetes med Conoa. Denna gång fördjupar vi oss i Pod Security Standards (PSS) – en kritisk komponent i säkerhetsarbetet inom Kubernetes-miljöer.

Vi har nöjet att välkomna Linus Östberg, konsult hos Conoa, som kommer att dela med sig av sin expertis om PSS. Linus har en gedigen bakgrund inom systemutveckling och Kubernetes, och hans insikter är värdefulla för alla som vill stärka sin infrastrukturs säkerhet och tillförlitlighet. Under webbinariet kommer Linus att:

  • Ge en översikt av vilka regler som ingår i PSS
  • Förklara varför reglerna finns och vad som kan hända om man inte har dem

Titta i efterhand på Conoas YouTube-kanal

Missade du livesändningen med fokus på Pod Security Standards? Du kan se alla tidigare avsnitt av Snacka Kubernetes med Conoa på vår YouTube-kanal.

Dela inlägg

Senaste inläggen

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »