Blogg och nyheter

Här hittar du alla våra blogginlägg och nyheter.

Blogg och nyheter Conoa illustration
Certifiering

Kubernetes Training Partner

Conoa har blivit utsedda till Kubernetes Training Partner (KTP) vilket är ett erkännande för att våra utbildningar och kurser inom Kubernetes håller högsta nivå.

Läs mer »
Utmärkelse

DI gasell 2019

Conoa har en fortsatt hög efterfrågan och tillväxt på alla våra affärsområden. Nu tar vi återigen tacksamt emot utmärkelsen som Gasellföretag – för fjärde året i rad!

Läs mer »
Conoa

Hej Andreas Davour

Vi hälsar Andreas Davour välkommen till Conoa. Han är en mycket erfaren infrastrukturkonsult med specialistkompetens inom bland annat automatisering, övervakning och driftsäkerhet.

Läs mer »
Conoa

Hej Roger Welin

Vi hälsar Roger Welin välkommen till Conoa! Han är en modern tekniker som har fokus på DevOps, CI/CD, automatisering, microservices, cloud och infrastructure-as-code.

Läs mer »
Conoa

Hej Fredrik Broman

Vi hälsar Fredrik Broman välkommen till Conoa! Fredrik började hos Conoa tidigt i höstas och gick omgående ut på uppdrag hos Pricerunner för att arbeta med design och implementation av microservice-arkitektur.

Läs mer »
Red Hat

Nyheter i RHEL 8

Red Hat Enterprise Linux 8 annonserades 7 maj 2019 och är den första stora releasen sedan RHEL 7 släpptes för över fyra år sedan. Därmed innehåller RHEL 8 både förbättringar och nya funktioner.

Läs mer »
IBM

Testa IBM Power Systems med PowerAI

Artificiell intelligens (AI) är stekhett, utvecklingen går rasande snabbt och att kalla det för en disruptiv teknik är nästan ett understatement.
AI-bolagen poppar upp överallt och lösningar man trodde var helt omöjliga för bara ett par år sedan är tekniker som finns tillgängliga redan idag.

Läs mer »
Container

Cloud Native DevOps med Kubernetes

DevOps är numera ett välkänt begrepp och principerna används av IT runt om i världen för att bygga broar mellan it-drift och utvecklare. Intåget av containrar och orkestreringsplattformen Kubernetes presenterar nya möjligheter och utmaningar för IT-avdelningar oavsett vilken bransch man verkar i.

Läs mer »
Conoa

Hej Martin Dahl

Då hälsar vi Martin Dahl välkommen till Conoa. Han är en riktigt vass tekniker med mycket hög kompetens inom infrastruktur och open source. Martin kommer från en kortare tid på OP5 och innan dess arbetade han många år på Viaplay.

Läs mer »
Container

Conoa är Docker Enterprise Partner of the Year

Under Partner Day som inledde DockerCon fick vi den stora äran att ta emot utmärkelsen som Docker Enterprise Partner of the Year i EMEA. Conoa tilldelas utmärkelsen för vårt engagemang i några av Europas största container-projekt.

Läs mer »