Snacka Kubernetes Sommarspecial 2023

Sommarspecial 2023 Snacka Kubernetes med Conoa 2 juni 2023

Den 22 juni avslutade vi Snacka Kubernetes med Conoa för den här gången med en sommarspecial. Vi samlade flera av våra vassaste arkitekter, DevOps och engineers – så missa inte detta!

Under detta specialavsnitt har vi med oss gäster som Tony Norlin, Niklas Engvall, Fredrik Broman, Jonas Larson och Kenneth Albinsson. Vi blickar tillbaka på ämnen som vi har behandlat under vårens webbinarier och bjuder på spaningar inför hösten. Anmäl dig här för att vara med live på nästa webbinarium.

Vi får höra om ett pågående drama i Rust-världen och ställs återigen inför den återkommande frågan om ArgoCD vs. Flux (spoiler: välj det verktyg som bäst löser era utmaningar och som era medarbetare behärskar). Vi pratar även om säkerhet och får tips om att testa både Wazuh och Armo (Kubescape). Dessutom behandlas databaser med Kubegres, och självklart kan vi inte låta bli att prata lite om Cilium.

Vi ses i höst!

Se den inbäddade inspelningen nedan eller prenumerera på vår Youtube-kanal här.

https://youtu.be/DJxTXuFSp2k
Snacka Kubernetes med Conoa – Sommarspecial 2023

Dela inlägg

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »