Kyverno

Kyverno Snacka Kubernetes med Conoa 6 april 2023

Kyverno stod på agendan för Snacka Kubernetes med Conoa 6 april 2023. Anmäl dig här för att vara med live på nästa meetup.

Vi gästas av Dima Shtanko som är Senior DevOps Engineer på Conoa och Kubernetes Native Policy Management står på agendan. Under webbinariet visar Dima hur Kyverno kan användas för att hantera resurser i Kubernetes-kluster på ett effektivt sätt. Dessutom demar han hur du kan implementera automatiserade policykontroller med Kyverno, vilket hjälper dig att förenkla hanteringen av dina kluster och minska risken för felaktiga konfigurationer och säkerhetsproblem.

Vad är Kyverno?

Kyverno är en policy-motor för Kubernetes som hjälper dig att hantera och genomföra säkerhetspolicyer för Kubernetes-objekt, samt andra typer av policyer som påverkar hur dina Kubernetes workloads hanteras. Kyverno har en enkel och kraftfull deklarativ policiespråk baserat på strukturerade data i Kubernetes, och erbjuder också ett CLI som hjälper dig att skapa och redigera policyer. Genom att använda Kyverno kan du definiera policyer för att hantera state, skalning av resurser, hantering av nätverk och mycket mer. Det hjälper till att automatisera tillämpningen av policyer på Kubernetes-kluster och säkerställer att arbetsbelastningar körs på ett säkert och förutsägbart sätt.

Det är ett CNCF-projekt som just nu har incubating-status.

Vem passar det för?
Kyverno passar bra för IT-miljöer som använder Kubernetes som sin containerorkestreringsplattform. Det kan vara användbart för utvecklare, DevOps-team, säkerhetsteam och systemadministratörer som vill automatisera tillämpningen av policyer och säkerställa att deras Kubernetes-arbetsbelastningar körs på ett säkert och tillförlitligt sätt.

Läs mer om projektet här.

Titta i efterhand på Conoas YouTube-kanal

Missade du livesändningen med fokus på Kyverno? Du kan se alla tidigare avsnitt av Snacka Kubernetes med Conoa på vår YouTube-kanal.

Dela inlägg

Senaste inläggen

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »