Cilium Service Mesh

Cilium Service Mesh

Cilium Service Mesh stod på agendan för Snacka Kubernetes med Conoa 25 maj 2023. Anmäl dig här för att vara med live på nästa meetup.

Vi är glada över att återigen välkomna Tony Norlin som presentatör. Tony är konsult på Conoa och har en gedigen kunskap inom områden som Kubernetes, eBpf och Cilium. På medium.com kan du läsa mer om Tonys tankar kring bland annat Cilium, läs bloggen här.

Under webbinariet tar Tony oss genom olika exempel och användningsområden för att ge oss en djupare förståelse för hur vi kan dra nytta av Cilium Service Mesh i vår egen miljö. Vi kommer att utforska områden som Service Mesh Datapath, ingress, hantering av trafik och tjänster, integration med kontrollplanet, spårning och metrics samt säkerhet.

Titta i efterhand på Conoas YouTube-kanal

Missade du livesändningen med fokus på Cilium Service Mesh? Du kan se alla tidigare avsnitt av Snacka Kubernetes med Conoa på vår YouTube-kanal.

Dela inlägg

Senaste inläggen

MicroK8s – Snacka Kubernetes med Conoa
Snacka Kubernetes med Conoa

MicroK8s

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »