Blogg och nyheter

Här hittar du alla våra blogginlägg och nyheter.

Blogg och nyheter Conoa illustration

Ansible och Windows

Nu för tiden är det ganska ovanligt att hitta en enhetlig IT-stack. Du kan ha Linux-servrar med Active Directory-kluster för att hantera användare, behörighet och rättigheter. Eller en utvecklingsmiljö där

Läs mer »

Hej Pär Bergman

Vi hälsar Pär Bergman välkommen till Conoa! Pär går in i en roll som konsultchef och affärsutvecklare. Genom lång erfarenhet och stort driv kommer han att bidra till utvecklingen av Conoas konsultorganisation och fortsatta tillväxt.

Läs mer »

Hej Joakim Dellrud

Vi hälsar Joakim Dellrud välkommen till Conoa! Genom roller som lösningsarkitekt, it-specialist och sysadmin har Joakim skaffat bred kompetens inom infrastruktur med fokus på Linux och open source.

Läs mer »

Sammanfattning Containers Today Stockholm 2019

Containers Today Stockholm 2019 3 december anordnade Conoa Stockholms första Containers Today tillsammans med Lef Marketing och vår eventsponsor Docker/Mirantis. Som många känner till är containers och Kubernetes något som

Läs mer »

Conoa Superföretag 2019

Nu lanseras 2019 års vinnare av Bisnodes och Veckans Affärers Superföretagen 2019 där Conoa är ett av 717 företag som nått upp till de högt uppsatta målen.

Läs mer »

Kubernetes Training Partner

Conoa har blivit utsedda till Kubernetes Training Partner (KTP) vilket är ett erkännande för att våra utbildningar och kurser inom Kubernetes håller högsta nivå.

Läs mer »