Lens Kubernetes IDE

Lens Kubernetes IDE

Lens – the Kubernets IDE var ämnet för fjärde tillfället av Snacka Kubernetes med Conoa. Nedan hittar du en inspelning av webbinariet.

Steven Thwaits från Mirantis är vår första gästtalare och han presenterar Lens som är ett mycket populärt open source IDE för att kontrollera Kubernetes-kluster. På k8slens.dev hittar du mer info.

Steven visar hur Lens kan användas för utveckling och administration i alla Kubernetes-kluster. Han diskuterar och visar den senaste utvecklingen av projektet, och visar hur du kan komma igång med extensions för att få det att fungera tillsammans med andra Cloud Native-verktyg.

Om Lens

Lens är förmodligen den mest använda Kubernetes IDE:n och är ett av de snabbast växande projekten där ute. Just nu har projektet 12 700 stjärnor och 614 forkar på github och hamnade på plats #9 när Stackshare listade bästa nya verktyg 2020. Det är helt öppen källkod under MIT-licensen.

Projektet drivs av Mirantis. De erbjuder idag ingen formell produkt/tjänst för support på Lens, men det finns mycket information om projektet. Som Mirantis-partner kan Conoa givetvis hjälpa er att komma igång.

Dela inlägg

Senaste inläggen

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »