Blogg och nyheter

Här hittar du alla våra blogginlägg och nyheter.

Blogg och nyheter Conoa illustration

Hej Nichlas Ekman

Nichlas Ekman började hos oss redan 1 augusti men eftersom han gick direkt ut på uppdrag har ingen intervju hunnits med. Därför är vi extra glada att sent omsider hälsa Nichlas välkommen till Conoa.

Läs mer »

Red Hat Virtualization 4.2

I förra veckan gjordes senaste versionen av Red Hats KVM-baserade virtualiseringsplattform Red Hat Virtualization 4.2 (RHV) tillgänglig för allmänheten. Daniel Sigwid som är Solutions Architect på Conoa har gjort en sammanfattning av nyheterna i RHV 4.2.

Läs mer »

Hej Robert Söderlund

Nu kan vi äntligen säga hjärtligt välkommen till Robert Söderlund! Robban kommer från en anställning på Schibsted där han arbetade i en DevOps-roll i ett team som driftade aftonbladet.se och ett antal kringliggande lösningar.

Läs mer »

Hej Kim Lidholm

Välkommen till Conoa Kim Lidholm! Idag hälsar vi Kim Lidholm välkommen in i värmen hos Conoa. Kim kommer senast från ett uppdrag som applikationstekniker på Nasdaq. Han är sysadmin med

Läs mer »

Rapport från Redis Enterprise Lunch & Learn

Idag arrangerade vi Redis Enterprise Lunch & Learn tillsammans med vår partner Redis Labs. Vi hade en riktigt vass workshop-ledare som täckte en rad intressanta områden för företag som arbetar med Redis, eller någon annan NoSQL-databas för den delen.

Läs mer »