Conoa erhåller högsta kreditbetyg

Conoa högsta kreditbetyg

I dagarna erhöll Conoa diplom och intyg från Bisnode med kreditbetyget (rating) AAA.  Att vi får högsta kreditvärdighet ger en tydlig bild av företagets positiva tillväxttakt och lönsamhet. AAA är det högsta betyget och delas bara ut till aktiebolag. Betyget ges till företag som visat stabilitet över tid och en förmåga att klara både hög- och lågkonjunktur.

– Det känns väldigt bra att Conoa tillhör den lilla andel företag i Sverige som erhåller högsta nivå på kreditbetyg. Det visar att vår affärsidé fungerar och att vi driver och utvecklar verksamheten på ett bra sätt, säger Thomas Ljungfeldt VD på Conoa.

– Vidare fungerar vårt höga kreditbetyg som en säkerhet för både kunder och leverantörer. Det är viktigt i takt med att vi gör större och större affärer, fortsätter Thomas.

Läs mer om Conoa

Om kreditbetyg från Bisnode

Företag med kreditbetyget (rating) AAA, AA eller A är välskötta. Det innebär att risken för konkurs är låg, att man har högre tillväxttakt och är lönsammare än företag som inte är kreditvärdiga. Bisnodes kreditbetygsintyg fungerar som både kvalitetsstämpel och kvitto på att ditt företag är välskött och innebär en låg kreditrisk.Dela inlägg

Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på email
Dela på twitter

Senaste inläggen

k0s Mårten Cassel Conoa
Snacka Kubernetes med Conoa

k0s