Conoa fördjupar samarbetet med NetApp och blir Gold Partner

NetApp Gold Partner Blogg

Att förstå potentialen i och dra nytta av sin data kommer vara ett allt viktigare konkurrensmedel för alla typer av företag framöver. För att hjälpa våra kunder med en modern plattform för datalagring fördjupar vi nu vårt samarbete med NetApp.

Conoa blir NetApp Gold Partner vilket innebär att vi på ett ännu bättre sätt kan hjälpa gemensamma kunder att hitta rätt lösningar för att hantera data, och göra den tillgänglig snabbt och säkert. NetApp har ledande lösningar för storage oavsett om datan lagras on-prem, i molnet eller edge-enheter.

– Vi har arbetat tillsammans med NetApp en längre tid. Deras strategi för hybrida moln som innebär att deras lagringslösningar finns tillgängliga överallt är något som passar väldigt bra ihop med vårt sätt att tänka kring infrastruktur. Dessutom är NetApps lösningar för container-storage precis vad många kunder behöver, säger Patrik Gunnersten, produktspecialist på Conoa.

– För oss på NetApp är det viktigt att hitta nära samarbeten med specialiserade partners som Conoa. I Conoa har vi en partner som har djup förståelse inom ”nya världen” som Kubernetes, container och hybrida molnlösningar, säger Peter Wahlberg, Director Channel Sales på NetApp.

Läs mer om Conoas samarbete med NetApp

Om NetApp
NetApp är expert på hantering av data i det hybrida molnet. Vi erbjuder ett komplett utbud av hybrida molntjänster som förenklar hanteringen av applikationer och data, över moln och datacenter för att accelerera digitaliseringen. Tillsammans med våra partners möjliggör vi för globala organisationer att utnyttja potentialen i all deras data för att hitta nya vägar till kunder, främja större innovation och optimera sina verksamheter. Läs mer på www.netapp.se #DataDriven

Dela inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Senaste inläggen

Vill du veta mer?