Cloud Native Computing Foundation, Kubernetes Certified Service Provider - Conoa

Medlem i Cloud Native Computing Foundation (CNCF)

Conoa är medlem i Cloud Native Computing Foundation (CNCF) vilket är en organisation som arbetar för ett bygga ett hållbart och pålitligt ekosystem kring Cloud Native-applikationer och -system. CNCF är "sub-foundation" till Linux Foundation.

CNCF driver och utvecklar flertalet open source-projekt, och är mest känt för att vara hem för Kubernetes. Andra välkända projekt är Prometheus, Envoy, CoreDNS, containerd och Fluentd.

Conoa är Kubernetes Certified Service Provider (KCSP)

Conoa är Kubernetes Certified Service Provider (KCSP) vilket är ett program för utvalda tjänsteleverantörer som har stor erfarenhet av att stödja företag med Kubernetes. KCSP-partners erbjuder support, konsulttjänster, professional services och utbildning inom Kubernetes.

KCSP-programmet säkerställer att företag får det stöd de behöver för att lansera nya applikationer snabbare och mer effektivt än tidigare, samtidigt som de känner sig säkra på att det finns en betrodd och beprövad partner som är tillgängliga för att stödja deras resa.

Conoa är Kubernetes Training Partner (KTP)

CNCF lyfter fram en utvald grupp företag som Kubernetes Training Partners (KTP). Att Conoa är KTP innebär att vi är en granskad och erkänd utbildningsleverantör som har djup erfarenhet av teknikutbildning kopplad till cloud native.

Kraven för att bli KTP är:
  • Lång erfarenhet av att hålla kurser av hög kvalitet och flertalet referenser av kursdeltagare från stora organisationer
  • Är KCSP, vilket innebär att man har djup kunskap inom Kubernetes
  • Återförsäljare av CKA och/eller CKAD certifieringen
  • Medlem i CNCF
  • CKA och/eller CKAD-certifierade instruktörer


Kubernetes-utbildning

Det är avgörande att ha rätt kompetens för att containerlösningar ska fungera problemfritt, och därför erbjuder Conoa öppna och företagsanpassade utbildningar i Kubernetes. Conoas är utvald som Kubernetes Training Provider (KTP) och våra Kubernetes-kurser är auktoriserad av The Linux Foundation vilka förbereder på bästa sätt för certifiering.

Konsulttjänster inom Kubernetes

Conoas har några av Sveriges mest erfarna konsulter inom Kubernetes. Många av våra tekniker är Kubernetes-certifierade och Conoa är en Kubernetes Certifierad Service Provider vilket är ett kvitto på vår höga kompetens.
Vill du veta mer om Conoas konsulttjänster?
Conoa erbjuder ett brett utbud produkter och lösningar inom infrastruktur.
Vill du veta mer om Conoas konsulttjänster?
Conoa erbjuder ett brett utbud produkter och lösningar inom infrastruktur.

Intresserad av konsulttjänster eller lösningar / produkter för hybrid infrastruktur?

Conoa erbjuder högklassiga konsulttjänster, utbildning och framtidssäkra lösningar. Vi hjälper företag att bygga en modern, hybrid infrastruktur med fullt fokus på open source, microservices, container och automatisering. Hur kan vi hjälpa er?
Kontakta oss
Svenska