Conoa – specialister inom it-infrastruktur och open source

Verksamhet

Conoas verksamhet har utvecklats i många steg sedan starten 2012. Från början bestod bolaget av konsulter med olika specialistkompetenser, men i takt med att vår konsultbas har expanderat har vårt utbud blivit mer omfattande. Idag kan vi erbjuda mer komplexa helhetslösningar anpassade efter specifika behov, för stora och medelstora företag i de flesta branscher.

I vår personalstyrka finns några av Sveriges absolut främsta experter inom it-infrastruktur byggd på Linux och open source. Verksamheten genomsyras av hög teknisk kompetens och drivs alltid med ett öga på den moderna teknikutvecklingen. Vi uppdaterar och optimerar regelbundet vårt utbud av tjänster, lösningar och utbildningar utefter förändringar i IT-landskapet, och strävar alltid efter att ge våra kunder lösningar anpassade för dagens teknik och villkor.

Priser och utmärkelser

Conoa har fått flera fina utmärkelser under de senaste åren. Vi är stolta över att för fjärde året i rad ha blivit utsedda till Årets Gasell-företag av Dagens Industri, vilket innebär att vi tillhör de 0,5% av svenska aktiebolag som växt snabbast 2016, 2017, 2018 och 2019. Under hösten 2018 utsågs vi dessutom till Superföretag av Veckans Affärer. En utmärkelse som endast ges till en promille av svenska företag, och som betyder att Conoa mellan åren 2015–2018 har uppfyllt de tuffa krav som ställs på bland annat tillväxt, vinst, avkastning och effektivitet. Vi har även prisats för vårt arbete av ledande it-bolag som Docker, NetApp och Azure.

Att jobba på Conoa

För oss är det en självklarhet att trivsel på jobbet och kontinuerlig kompetensutveckling skapar bättre förutsättningar för kvalitet och lönsamhet för hela verksamheten. Vi arbetar därför lika mycket med teknisk utveckling som individuell utveckling. För oss är det viktigt att alltid sträva efter att alla anställda trivs på sin arbetsplats och känner sig delaktiga och betydelsefulla i företagets verksamhet. Våra medarbetare erbjuds stor självständighet i sin personliga och professionella utveckling.

Conoa har sedan starten expanderat snabbt men kontrollerat. Vi låter inte vår tillväxt och ständigt ökande kvantitet av både medarbetare och tjänster/lösningar/utbildningar gå ut över kvaliteten på våra prestationer. Vi söker regelbundet efter nya personer med rätt tekniska kompetens och personlighet som vill förstärka Conoas team.

Vill du jobba hos Conoa?

Era kontakter hos Conoa

CEO

Thomas Ljungfeldt

+46 70-330 35 35


Thomas är VD på Conoa. Han är navet som ser till att affärsverksamheten går i rätt riktning samt att medarbetarna trivs och utvecklas.

CTO

Kenneth Albinsson

+46 70-775 11 39


Kenneth är teknisk chef på Conoa. Han arbetar som konsult och har övergripande ansvar för bolagets tekniska inriktning och utbildningsverksamhet.

Solutions Architect

Daniel Sigwid

+46 73-704 19 20


Daniel arbetar som lösningsarkitekt och konsult på Conoa. Han är ansvarig för bolagets interna kompetensutveckling samt rekrytering.

Business Area Manager

Patrik Gunnersten

+46 73-330 81 99


Patrik är produktspecialist och affärsutvecklare på Conoa. Han ansvarar för strategiska partnerskap, och hjälper kunder att minska gapet mellan teknik och affärsverksamhet.

Sales and Business Development

Diego Villaman

+46 76-008 19 72


Diego är affärsutvecklare och säljare på Conoa. Han ansvarar för flera strategiska partnerskap, och kundleverans av både produkter/lösningar och konsulttjänster.

Sales and Head of Consulting

Pär Bergman

+46 70-865 03 40


Pär är konsultchef och affärsutvecklare på Conoa. Han ansvarar för försäljning av konsulttjänster, och att våra konsulter trivs och utvecklas.

Marketing manager

Kaj Säf

+46 73-984 83 01


Kaj ansvarar bland annat för marknadsföring, pr och event på Conoa. Han arbetar även med rekrytering.

Intresserad av konsulttjänster eller lösningar / produkter för hybrid infrastruktur?

Conoa erbjuder högklassiga konsulttjänster, utbildning och framtidssäkra lösningar. Vi hjälper företag att bygga en modern, hybrid infrastruktur med fullt fokus på open source, microservices, container och automatisering. Hur kan vi hjälpa er?
Kontakta oss
Svenska