Red Hat Premier Partner – Conoa konsult och återförsäljare för Red Hat

Conoas partnerskap med Red Hat

Conoa är Premier Partner till Red Hat som antagligen är den mest välkända leverantörer av enterprise open source. Red Hat är ledande vad gäller utveckling av open source för företag och har idag mer än 90 % av världens Fortune 500-företag som användare. Red Hats produkter ger företag de möjligheter som behövs för att distribuera en komplett, högpresterande it-infrastruktur som är flexibel, skalbar och säker.

Conoas konsulter har spetskompetens i att utveckla, effektivisera och automatisera infrastruktur med hjälp Red Hats produkter, och vi arbetar med några av Sveriges största Red Hat-miljöer .

Vilka Red Hat produkter arbetar Conoa med?

Conoa har teknisk specialistkompetens inom de flesta av Red Hats produkter. Många förknippar Red Hat med med Red Hat Enterprise Linux (RHEL) men de har en flora av produkter som är mycket större än så. Conoa arbetar bland annat med:
 • Ansible Automation Platform
 • Satellite
 • CloudForms
 • OpenShift
 • Virtualization
 • OpenStack
 • CloudSuite
 • CloudForms
 • HCI
 • Ceph
 • Gluster

Red Hat Subscriptions

Conoa hjälper även kunder att optimera befintliga Red Hat-prenumerationer eller köpa nya prenumerationer, och vi kan ge oberoende rådgivning kring när Red Hat erbjuder den bästa helhetslösningen.

Konsulttjänster Red Hat

Conoas konsulter har specialistkunskap inom merparten av Red Hats produkter och vi kan hjälpa er med utveckling av både befintliga miljöer och uppsättning av nya plattformar.

Red Hat-prenumerationer

Conoa har lång erfarenhet av att arbeta med Red Hat. Vi erbjuder allt från från analys av befintliga miljöer till lösningsförslag, och optimering av befintliga och nya prenumerationer.

Martin Larsson

Sales Manager Mid Market Nordic, Red Hat


Red Hat värdesätter samarbetet med Conoa högt. Viktiga grundstenar för vårt framgångsrika samarbete är Conoas långa erfarenhet och höga kompetens av Red Hats plattform. Bolagens goda kommunikation och relation med varandra är också en framgångsfaktor vi vill lyfta fram. Resultatet genererar kvalitativa leveranser som våra kunder värderar högt.
Vill du veta mer om Conoas konsulttjänster?
Conoa erbjuder ett brett utbud produkter och lösningar inom infrastruktur.
Vill du veta mer om Conoas konsulttjänster?
Conoa erbjuder ett brett utbud produkter och lösningar inom infrastruktur.

Intresserad av konsulttjänster eller lösningar / produkter för hybrid infrastruktur?

Conoa erbjuder högklassiga konsulttjänster, utbildning och framtidssäkra lösningar. Vi hjälper företag att bygga en modern, hybrid infrastruktur med fullt fokus på open source, microservices, container och automatisering. Hur kan vi hjälpa er?
Kontakta oss
Svenska