Kubernetes Certified Service Provider

Conoa blir Kubernetes Certified Service Provider


Vi är stolta över att kunna meddela att Conoa nu är Kubernetes Certified Service Provider (KCSP) och att vi samtidigt blir medlemmar i Cloud Native Computing Foundation (CNCF).


Att Conoa blir Kubernetes Certified Service Provider är ett bevis på att våra medarbetare har en hög kunskapsnivå och att vi som företag kan leverera Kubernetes-tjänster av högsta kvalitet. Medlemskapet och certifieringen innebär att vi får en bra synlighet i CNCF:s nätverk och digitala kanaler och på så sätt kan nå ut till nya kunder runt om i Norden, säger Thomas Ljungfeldt, VD på Conoa.


Vad innebär det att Conoa är KCSP?

Kubernetes Certified Service Provider (KCSP) är ett program för utvalda tjänsteleverantörer som har hög teknisk kompetens inom Kubernetes och erfarenhet av att stödja företag i deras Kubernetes-projekt.

KCSP-programmet säkerställer att företag får det stöd de behöver för att lansera nya applikationer snabbare och mer effektivt än tidigare, samtidigt som de känner sig säkra på att det finns en betrodd och beprövad partner som är tillgängliga för att stödja deras resa.

KCSP blir helt enkelt ett kvitto på att Conoas konsulttjänster håller den höga nivå som våra kunder förväntar sig.

Läs mer om kraven för att vara en del av KCSP-programmet på cncf.io/certification/kcsp/


Att gå in som medlem i CNCF och bli Kubernetes Certified Service Provider är en viktig del i vår långsiktiga strategi att vara en av nordens främsta leverantörer av konsulttjänster och utbildning inom Kubernetes och ekosystemet kring containers, säger Kenneth Albinsson, CTO på Conoa.


Vad är CNCF?

Cloud Native Computing Foundation är en del av Linux Foundation och CNCF driver flertalet open source-projekt inom container-området, där Kubernetes är det mest kända. Läs mer om Cloud Native Computing Foundation och Conoas medlemskap i CNCF.Dela inlägg

Senaste inläggen

Argo CD – Snacka Kubernetes
Snacka Kubernetes med Conoa

Argo CD

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »