Kubernetes Training Partner

Conoa blir Kubernetes Training Partner (KTP)


Vi är stolta över att meddela att Conoa nu är Kubernetes Training Partner (KTP) vilket är ett erkännande för att våra utbildningar och kurser inom Kubernetes håller högsta nivå.


Att Conoa nu blir utsedda till Kubernetes Training Provider är en fin kvalitetsstämpel på vår utbildningsverksamhet. Jag har hållit kurser under många år och är faktiskt oerhört stolt över att Conoas kurser så snabbt har blivit både välbesökta och uppskattade, säger Kenneth Albinsson, CTO på Conoa.


Vad innebär det att Conoa är KTP?

Cloud Native Computing Foundation (CNCF) lyfter fram en utvald grupp företag som Kubernetes Training Partners (KTP). Att Conoa är KTP innebär att vi är en granskad och erkänd utbildningsleverantör som har djup erfarenhet av teknikutbildning kopplad till cloud native. 

Läs mer om Conoas Kubernetes-utbildning

Kraven för att bli KTP är:

  • Lång erfarenhet av att hålla kurser av hög kvalitet och flertalet referenser av kursdeltagare från stora organisationer
  • Är KCSP, vilket innebär att man har djup kunskap inom Kubernetes
  • Återförsäljare av CKA och/eller CKAD certifieringen
  • Medlem i CNCF
  • CKA och/eller CKAD-certifierade instruktörer

Läs mer om kraven för att vara en del av KTP-programmet på https://www.cncf.io/certification/training/becoming-a-ktp/


Att bli medlemmar i CNCF och nu utsedda till Kubernetes Training Provider är en viktig del i Conoas satsning inom Kubernetes och ekosystemet kring containers. Vi identifierade tidigt att kompetensutveckling är avgörande för att container-projekt ska lyckas, och våra kunder uppskattar att Conoa kan erbjuda både konsulttjänster och kvalitetssäkrad utbildning inom Kubernetes, säger Thomas Ljungfeldt, VD på Conoa.


Vad är CNCF?

Cloud Native Computing Foundation är en del av Linux Foundation och CNCF driver flertalet open source-projekt inom container-området, där Kubernetes är det mest kända. Läs mer om Cloud Native Computing Foundation och Conoas medlemskap i CNCF.Dela inlägg

Senaste inläggen

Argo CD – Snacka Kubernetes
Snacka Kubernetes med Conoa

Argo CD

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »