Conoa är Gasellföretag – DI Gasell 2020

Di Gasell 2020 Conoa

Dagens Industri har utnämnt Conoa till Gasellföretag 2020, och idag firar vi utmärkelsen tillsammans med andra vinnare på Gasell Live 2020. DI Gasell delas ut till de snabbast växande företagen i Sverige. Det är femte året i rad som Conoa får den eftertraktade utmärkelsen.

Vi har en långsiktighet i allt vi gör och har lyckats skapa en arbetsplats med hög trivsel, låg personalomsättning och ett ständigt fokus att ligga i framkant inom nya teknologier. Att utses till Gasellföretag fem år i rad är något som inte speciellt många företag lyckas med. Vi är väldigt stolta för denna prestation, som inte hade varit möjlig utan grymma medarbetare, säger Thomas Ljungfeldt, vd för Conoa.

DI Gasell 2020

Varje år rankas Sveriges mest framgångsrika företag i Gasellundersökningen. I år utses 846 företag till Gasellföretag vilket är en nedgång med med 30 % gentemot förra året. Kriterierna för att utses till Di Gasell är

  • En nettoomsättning som överstiger 10 miljoner kronor, enligt den senaste årsredovisningen.
  • Minst tio anställda, enligt den senaste årsredovisningen.
  • Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret i den fyraåriga undersökningsperioden.
  • Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren.
  • Ett positivt samlat rörelseresultat för de fyra senaste räkenskapsåren.
  • I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner
  • Sunda finanser.

Dela inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Håll kontakt med Conoa