Container-plattform – lessons learned

Container-plattform Lessons Learned

Under Snacka Kubernetes med Conoa 26 januari 2023 delar vi med oss av några av de lärdomar vi har dragit från att bygga en container-plattform från grunden. Anmäl dig här för att vara med live på nästa meetup.

Jonas Larson och Tony Norlin har varit nyckelpersoner vid bygget av Proact Managed Container Platform. De delar med sig av sina lärdomar, utmaningar samt fördelar och nackdelar med olika teknikval. Några av grundbultarna i vår plattform är att automatisering är allt, as-code eller inget alls och att vi är under ständig förändring. Det enda vi vet (just nu) är att Kubernetes är grunden i plattformen.

Se den inbäddade inspelningen nedan eller prenumerera på vår Youtube-kanal här.

Presentation med Jonas Larson och Tony Norlin

Dela inlägg

Senaste inläggen

Kubegres | Snacka Kubernetes med Conoa 23 mars 2023
Snacka Kubernetes med Conoa

Kubegres

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »