Container-plattform – lessons learned

Container-plattform Lessons Learned

Under Snacka Kubernetes med Conoa 26 januari 2023 delar vi med oss av några av de lärdomar vi har dragit från att bygga en container-plattform från grunden. Anmäl dig här för att vara med live på nästa meetup.

Jonas Larson och Tony Norlin har varit nyckelpersoner vid bygget av Proact Managed Container Platform. De delar med sig av sina lärdomar, utmaningar samt fördelar och nackdelar med olika teknikval. Några av grundbultarna i vår plattform är att automatisering är allt, as-code eller inget alls och att vi är under ständig förändring. Det enda vi vet (just nu) är att Kubernetes är grunden i plattformen.

Titta i efterhand på Conoas YouTube-kanal

Missade du livesändningen med fokus på Container-plattform – lessons learned? Du kan se alla tidigare avsnitt av Snacka Kubernetes med Conoa på vår YouTube-kanal.

Dela inlägg

Senaste inläggen

MicroK8s – Snacka Kubernetes med Conoa
Snacka Kubernetes med Conoa

MicroK8s

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »