k8s storage

Kubernetes Storage Blog header

K8s storage stod på agendan för Snacka Kubernetes med Conoa 23 februari 2023. Anmäl dig här för att vara med live på nästa meetup.

Snacka Kubernetes gästas denna vecka av Mårten Cassel som är Senior DevOps Engineer på Conoa. Mårten snackar om datalagring i Kubernetes med fokus på lösningen som NetApp erbjuder. Mårten tipsar även om en riktigt bra demo-miljö som NetApp erbjuder sina kunder.

Se den inbäddade inspelningen nedan eller prenumerera på vår Youtube-kanal här.

Presentation och demo med Mårten Cassel

K8s Storage från NetApp

NetApp erbjuder flera verktyg för att hjälpa organisationer att hantera storage i Kubernetes-miljöer, inklusive Trident, Astra och NetApp HCI. Tillsammans erbjuder dessa NetApp-verktyg en omfattande storage-lösning för Kubernetes-miljöer, oavsett om organisationerna föredrar att drifta applikationerna i molnet eller on-prem. Läs mer och testa NetApps simulator här

Dela inlägg

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »