Säsongsstart hösten 2023 – Snacka Kubernetes med Conoa

Snacka Kubernetes Säsongstart hösten 2023

Den 25:e augusti var det äntligen dags för säsongsstarten av ”Snacka Kubernetes med Conoa”! Premiären leds av dynamiska Conoa-duot Kenneth Albinsson och Patrik Gunnersten.

Till den här säsongen gör vi några spännande förändringar. Först och främst ändrar vi sändningstiden till fredagar klockan 08:30 för att passa ännu fler tittares scheman. Dessutom kommer vi att sträva efter att hålla avsnitten kompakta och effektiva, med en maxlängd på 30 minuter. En annan nyhet är att vi testar att även sända live på Youtube, utöver vår tidigare användning av Zoom-plattformen.

För att inte missa våra livesändningar och nytt innehåll rekommenderar vi starkt att du prenumererar på vår Youtube-kanal.

I det första avsnittet av hösten kommer vi att ta oss igenom sommarens händelser och blicka framåt mot hösten. Vi kommer att diskutera intressanta ämnen såsom förändrade licensmodeller, CRI-O, Istio, Kubernetes 1.28 och Sidecars. Det kommer att bli en informativ och spännande diskussion.

Missade du säsongspremiären? Du kan se avsnittet här. Vi ser fram emot att ha dig med oss i den kommande säsongen!

Titta i efterhand på Conoas YouTube-kanal

Missade du livesändningen med fokus på Säsongsstart hösten 2023 – Snacka Kubernetes med Conoa? Du kan se alla tidigare avsnitt av Snacka Kubernetes med Conoa på vår YouTube-kanal.

Dela inlägg

Senaste inläggen

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »