Rancher by SUSE

Rancher SUSE | Snacka Kubernetes

Den 8 september var det återigen dags att snacka Kubernetes med Conoa, och denna gång fokuserar vi på Rancher från SUSE.

Vi har med oss Jonas Larson, som är lösningsarkitekt på Conoa och som under sina konsultuppdrag har arbetat mycket med både Rancher och andra plattformar. Jonas är även arkitekten bakom vår egna container-plattform. Detta är del två av fyra, när vi under fyra veckor fokuserar på de plattformar som vi på Conoa arbetar mest med ute hos våra kunder.

Vi ger en kort introduktion till Rancher och lyfter fram det som särskiljer sig från andra lösningar. Jonas kommer att visa funktionalitet som han har extra mycket nytta av. Givetvis är fokus på demo och vi kommer att svara på så många frågor som möjligt från tittarna – precis som vanligt när Conoa snackar Kubernetes.

För att göra våra sändningar det ännu mer tillgängligt för våra tittare sänder vi avsnittet både via Zoom och Youtube. Missade du livesändningen med fokus på Rancher? Du kan se alla tidigare avsnitt av Snacka Kubernetes med Conoa på vår youtube-kanal.

Vad är Rancher

Rancher är en plattform som förenklar hanteringen av Kubernetes-kluster i olika miljöer, som datacenter, moln och edge. Rancher gör det möjligt för organisationer att leverera Kubernetes-as-a-Service till sina utvecklare och driftsteam.

Med Rancher kan man skapa, övervaka och styra Kubernetes-kluster från en enda gränssnitt. Rancher erbjuder också säkerhet, nätverk och lagring för klustren. Rancher är kompatibel med alla Kubernetes-certifierade distributioner och molntjänster. Läs mer här.

Titta i efterhand på Conoas YouTube-kanal

Missade du livesändningen med fokus på Rancher by SUSE? Du kan se alla tidigare avsnitt av Snacka Kubernetes med Conoa på vår YouTube-kanal.

Dela inlägg

Senaste inläggen

MicroK8s – Snacka Kubernetes med Conoa
Snacka Kubernetes med Conoa

MicroK8s

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »