DI gasell 2019

DI Gasell 2019 – Conoa utsett till gasellföretag för fjärde året i rad


Conoa har en fortsatt hög efterfrågan och tillväxt på alla våra affärsområden. Nu tar vi återigen tacksamt emot utmärkelsen som Gasellföretag – för fjärde året i rad!

Ja, vad ska man säga! Gasellföretag för fjärde året i rad är givetvis en fjäder i hatten för alla oss som jobbar på Conoa. Givetvis handlar vår framgång om hårt jobb både från våra teknikkonsulter och oss som jobbar på affärssidan. Främsta anledningen till våra framgångar är att vi har hittat ett nichat område inom it-infrastruktur där bara ett fåtal bolag har riktigt hög kompetens, säger Thomas Ljungfeldt, co-founder och VD på Conoa.

Varför blir Conoa Gasellföretag 2019?

Conoa har en fortsatt bra tillväxttakt inom konsulttjänster som är vår kärnverksamheten, och det beror i mångt och mycket på att vi har lyckats väl med rekryteringar av nya teknikkonsulter. Även försäljning av produkter och lösningar från våra strategiska samarbetspartners är ett område som växer stadig.

Under senaste året har vårt nya affärsområde utbildning snabbt tagit bra fart. Kubernetes och Docker är kompetenser som verkligen efterfrågas på marknaden, och vi ser detta som ett område som kommer växa ännu mer kommande år.

Jag tycker att det är otroligt kul att våra investeringar i medarbetarnas ständiga kompetensutveckling ger resultat. Vår strategiska satsning på att specialisera oss inom Kubernetes, container och hybrid cloud gör att vi lockar till oss hungriga medarbetare som vill arbeta med ny teknik. Att rekrytera rätt, utveckla medarbetare och fortsätta fokusera på teknik kommer vara vårt framgångsrecept även framåt, säger Daniel Sigwid, co-founder och lösningsarkitekt på Conoa.



Dela inlägg

Senaste inläggen

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »