CNCF certifierad Container-plattform

Container-plattform Snacka Kubernetes med Conoa

Hur bygger man en CNCF certifierad Container-plattform från scratch? Det får vi reda på under Snacka Kubernetes med Conoa från 25 augusti 2022. Anmäl dig här för att vara med live på nästa meetup.

Jonas Larson är huvudarkitekten bakom den managerade container-plattform som Conoa och Proact erbjuder. Vi på insikter kring de design- och teknikbeslut som behöver fattas när man bygger en container-plattform.

Till vardags är Jonas lösningsarkitekt på Conoa och han håller även våra populära Kubernetes-kurser.

CNCF certifierad Container-plattform med Jonas Larsson

Om vår container-plattform

Med Proact Managed Container Platform kan er organisation dra nytta av fördelarna med en containerplattform som tjänst som inkluderar all underliggande infrastruktur, är fullt automatiserad och CNCF-certifierad. Det innebär att era utvecklingsteam kan bygga, testa och deploya applikationer med snabbhet, kvalitet och kontroll — utan omfattande investeringar i utbildning av driftspersonal, hårdvara och mjukvara. Läs mer om vår Container as a Service.

Dela inlägg

Senaste inläggen

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »