OpenShift

OpenShift | Snacka Kubernetes

Den 1 september var det äntligen dags för ännu ett spännande avsnitt av Snacka Kubernetes med Conoa, och den här gången låg fokus på Red Hat OpenShift.

Vi hade nöjet att välkomna Fredrik Broman, en erfaren Senior DevOps Engineer på Conoa, som har omfattande erfarenhet av att arbeta med OpenShift under sina konsultuppdrag. Detta avsnitt markerade den första delen av en fyra veckors serie där vi fokuserade på de plattformar som vi på Conoa arbetar mest med när vi hjälper våra kunder. Efterföljande avsnitt blir det fokus Rancher, Mirantis och Tanzu.

För att inte missa våra kommande livesändningar och nytt innehåll rekommenderar vi starkt att du prenumererar på vår Youtube-kanal.

I detta avsnitt erbjöd vi en introduktion till OpenShift och diskuterar de funktioner som skiljer det från andra lösningar. Fredrik delade också med sig av de fördelar som han har haft nytta av i sitt arbete. Han svarade även på tittarnas inspel och frågor – precis som vi alltid gör under Snacka Kubernetes med Conoa.

För att göra våra sändningar det ännu mer tillgängligt för våra tittare sänder vi avsnittet både via Zoom och Youtube. Missade du livesändningen med fokus på OpenShift? Du kan se alla tidigare avsnitt av Snacka Kubernetes med Conoa på vår youtube-kanal.

Vad är OpenShift

OpenShift är en Kubernetes-baserad plattform för containerorkestrering och applikationshantering utvecklad av Red Hat. Den möjliggör enkel utveckling, distribution och skalning av containerbaserade applikationer. Med fokus på utvecklarvänlighet erbjuder OpenShift en integrerad CI/CD-pipeline, vilket kan förenkla kodutveckling och distribution. Plattformen fungerar smidigt i olika miljöer, inklusive on-premises, publika moln och hybridmiljöer. Säkerheten är en central del av OpenShift, med funktioner som containerisolering och avancerad åtkomstkontroll. Dessutom stöder det övervakning och skalning för att optimera prestanda.

OpenShift har ett levande community och det finns ett rikt ekosystem av tillägg och integrationer för att möta olika organisationsbehov.

Titta i efterhand på Conoas YouTube-kanal

Missade du livesändningen med fokus på OpenShift? Du kan se alla tidigare avsnitt av Snacka Kubernetes med Conoa på vår YouTube-kanal.

Dela inlägg

Senaste inläggen

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »