Mirantis Kubernetes Engine

Mirantis Kubernetes Engine | Snacka Kubernetes

Den 15 september var det återigen dags att snacka Kubernetes med Conoa, och denna gång fokuserar vi på Mirantis Kubernetes Engine.

Vi har med oss Mårten Cassel, som är Senior DevOps Engineer på Conoa. Mårten är en av våra mest erfarna konsulter och han har arbetat väldigt mycket med Mirantis men även med andra plattformar. Detta är del tre av fyra, när vi under fyra veckor fokuserar på de plattformar som vi på Conoa arbetar mest med ute hos våra kunder.

Vi ger en kort introduktion till Mirantis plattform och lyfter fram det som särskiljer sig från andra lösningar. Mårten kommer att visa funktionalitet som han har extra mycket nytta av. Givetvis är fokus på demo och vi kommer att svara på så många frågor som möjligt från tittarna – precis som vanligt när Conoa snackar Kubernetes.

För att göra våra sändningar det ännu mer tillgängligt för våra tittare sänder vi avsnittet både via Zoom och Youtube. Missade du livesändningen med fokus på Mirantis Kubernetes Engine? Du kan se alla tidigare avsnitt av Snacka Kubernetes med Conoa på vår youtube-kanal.

Vad är Mirantis Kubernetes Engine

Mirantis Kubernetes Engine är en plattform som förenklar hanteringen av Kubernetes-kluster på nästan vilken infrastruktur som helst, som privat eller publika moln, eller på bare metal. Mirantis Kubernetes Engine var en av de första container-plattformarna som kom ut på marknaden och hette Docker Enterprise Edition. Det som skiljer ut från andra lösningar är windows-stödet samt att man erbjuder möjlighet att använda både Swarm och Kubernetes

Du kan läsa mer om MKE på Mirantis webbplats, läs mer här.

Titta i efterhand på Conoas YouTube-kanal

Missade du livesändningen med fokus på Mirantis Kubernetes Engine? Du kan se alla tidigare avsnitt av Snacka Kubernetes med Conoa på vår YouTube-kanal.

Dela inlägg

Senaste inläggen

MicroK8s – Snacka Kubernetes med Conoa
Snacka Kubernetes med Conoa

MicroK8s

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »